Scholingsaanbod Piramide

Vindt u het ook belangrijk om geïnspireerd te blijven, te blijven leren en te groeien in het werken met Piramide? Door u in te schrijven op een van onze scholingen draagt u bij aan de kwaliteit en borging van Piramide. U investeert in uzelf, uw groep en niet te vergeten in de kinderen.

Vernieuwd!
Ons scholingsaanbod is vernieuwd en uitgebreider dan voorheen! Wij bieden cursussen of workshops voor gastouders, leidsters, pedagogisch medewerkers, leerkrachten, Piramide-trainers, roc- en pabodocenten. De scholing sluit altijd aan bij Piramide en verdiept op verschillende onderwerpen.

Scholingsaanbod Piramide
Ga naar Scholingsaanbod Piramide voor uitgebreide informatie per cursus mét een beschrijving van de inhoud, de data en prijzen. 
Zit er nu niets voor u bij? Check regelmatig onze website, want wij voegen regelmatig nieuwe scholing toe.

Meer informatie


Wilt u meer informatie? Klik dan hiernaast op één van de onderwerpen.

Interesse?

Bekijk het overzicht van onze Piramide-trainers voor een trainer bij u in de buurt. U kunt eenvoudig zoeken op plaatsnaam. Bent u Piramide-trainer en wilt u uw naam in het overzicht Piramide-trainers vermeld hebben, bel dan met de klantenservice 088-410 10 50 of stuur een e-mail naar info@piramidemethode.nl