Training en advies

Werkt u met onze producten voor kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en het (speciaal) basisonderwijs? Om onze producten optimaal in te kunnen zetten is het belangrijk dat u goed weet hoe deze in elkaar zitten. Hiervoor bieden we een aantal praktische cursussen aan.

Aanbod


Maatwerk
Naast het standaard cursusaanbod bieden we ook cursussen op maat. De inhoud van zo’n cursus stemmen we dan zoveel mogelijk af op uw specifieke situatie. Data, tijdstippen en het aantal deelnemers (maximaal 18 personen) stellen we in overleg af. Heeft u interesse? Via info@piramidemethode.nl kunt u een offerte aanvragen. Hierop nemen wij persoonlijk contact met u op. Afhankelijk van die afspraken ontvangt u van ons een voorstel.

Opzet van de cursussen
Elke cursus bestaat uit een aantal korte presentaties waarin u concrete en praktische informatie krijgt. Vervolgens werkt u aan de hand van een casus en/of videofragmenten aan opdrachten. Zo brengt u de gepresenteerde informatie direct in praktijk. Tijdens de cursus kunt u ervaringen uitwisselen en vragen stellen. Na afloop van een cursus ontvangt u een bewijs van deelname.

Piramide certificering: kenmerk van kwaliteit
Laat u certificeren en borg uw kwaliteit! Pedagogisch medewerkers en leidsters die met Piramide aan het werk willen, volgen eerst een basistraining. Gecertificeerde trainers geven deze training door het hele land op locatie. Wie verdieping zoekt, kan zich daarna opgeven voor een van de extra Piramide-trainingen. Om Piramide goed in de vingers te krijgen is er ook begeleiding op uw eigen locatie beschikbaar. Zo komen kennis en vaardigheden op een steeds hoger niveau, die zichtbaar worden met certificaten.

Piramide-keurmerk
Voldoet uw kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of school aan hoge kwaliteitseisen? Maak uw kwaliteit dan zichtbaar door een Piramide-keurmerk aan te vragen. 

  • Het keurmerk staat voor kwaliteit en laat zien dat uw organisatie goed scoort op alle criteria. Deze criteria hebben wij bepaald en vastgelegd. 
  • U vraagt het keurmerk aan via uw Piramide-trainer, deze stelt een rapport op en stuurt het naar ons op. 
  • Als uw locatie aan de voorwaarden voldoet, ontvangt u het keurmerk. 
  • Het keurmerk bestaat uit een goedgekeurd rapport, een oorkonde en een keurmerkbord. 
  • Het keurmerk is vijf jaar geldig en kan worden verleng

Train de trainer Piramide

De train de trainer Piramide is bedoeld voor intern begeleiders, medewerkers van onderwijsbegeleidingsdiensten of welzijnsinstellingen en docenten van opleidingen die Piramide-trainer willen worden. Kortom: professionele begeleiders en opleiders die zich tijdens de training willen bekwamen in het overdragen van het Piramide-concept. Voor meer uitleg over de inhoud van deze training kijkt u bij Scholingsaanbod Piramide.