Scholingsaanbod Piramide

Vind je het ook belangrijk om te worden geïnspireerd, te blijven leren en te groeien in het werken met Piramide? Door je in te schrijven op een van onze scholingen draag je bij aan de kwaliteit en borging van Piramide. Je investeert in jezelf, je groep en niet te vergeten in de kinderen.

Scholingsaanbod Piramide
Ga naar Scholing en kies hier voor Pedagogisch medewerkers/leerkrachtenGastouders of Piramidetrainers voor uitgebreide informatie per training mét een beschrijving van de inhoud, de data en prijzen. 
Zit er nu niets voor je bij? Check regelmatig onze website, want wij voegen regelmatig nieuwe scholing toe.

Training en advies

Werk je met onze producten voor kinderdagverblijven, peuteropvang en het (speciaal) basisonderwijs? Om onze producten optimaal in te kunnen zetten is het belangrijk dat je goed weet hoe deze in elkaar zitten. Hiervoor bieden we een aantal praktische trainingen aan.

Aanbod
Ben je Pedagogisch medewerker/leerkracht, Gastouder of Piramidetrainer? Klik op de link, die voor jou van toepassing is en vind uitgebreide informatie van trainingen, die je kunt volgen.

Maatwerk
Naast het standaard trainingsaanbod bieden we ook trainingen op maat. De inhoud van zo’n training stemmen we dan zoveel mogelijk af op jouw specifieke situatie. Data, tijdstippen en het aantal deelnemers (maximaal 18 personen) stemmen we in overleg af. Heb je interesse? Via info@piramidemethode.nl kun je een offerte aanvragen. Hierop nemen wij persoonlijk contact met je op. Afhankelijk van de afspraken ontvang je van ons een voorstel. 

Opzet van de trainingen
Elke training bestaat uit een aantal korte presentaties waarin je concrete en praktische informatie krijgt. Vervolgens werk je aan de hand van een casus en/of videofragmenten aan opdrachten. Zo breng je de gepresenteerde informatie direct in praktijk. Tijdens de training kun je ervaringen uitwisselen en vragen stellen. Na afloop van een training ontvang je een bewijs van deelname.

Piramide certificering: kenmerk van kwaliteit
Laat je certificeren en borg je kwaliteit! Pedagogisch medewerkers en leerkrachten die met Piramide aan het werk willen, volgen eerst een basistraining. Gecertificeerde trainers geven deze training door het hele land op locatie. Wie verdieping zoekt, kan zich daarna opgeven voor een van de extra Piramide-trainingen. Om Piramide goed in de vingers te krijgen is er ook begeleiding op jouw eigen locatie beschikbaar. Zo komen kennis en vaardigheden op een steeds hoger niveau, die zichtbaar worden met certificaten.

Piramide keurmerk
Voldoet jouw kinderdagverblijf, peuteropvang of school aan hoge kwaliteitseisen? Maak jouw kwaliteit dan zichtbaar door een Piramide keurmerk aan te vragen. 

  • Het keurmerk staat voor kwaliteit en laat zien dat jouw organisatie goed scoort op alle criteria.
      Deze criteria hebben wij bepaald en vastgelegd.
  • Je vraagt het keurmerk aan via je Piramidetrainer, deze stelt een rapport op en stuurt het naar
      ons op.
  • Als je locatie aan de voorwaarden voldoet, ontvang je het keurmerk.
  • Het keurmerk bestaat uit een goedgekeurd rapport, een oorkonde en een keurmerkbord.
  • Het keurmerk is vijf jaar geldig en kan worden verlengd.

 

Meer informatie


Interesse?

Bekijk het overzicht van onze Piramidetrainers voor een trainer bij jou in de buurt. Je kunt eenvoudig zoeken op plaatsnaam. Ben je Piramidetrainer en wil je jouw naam in het overzicht Piramidetrainers vermeld hebben, bel dan met de klantenservice 088-410 10 20 (optie 2) of stuur een e-mail naar info@piramidemethode.nl.