Piramide voor gastouders

Kinderen in een veilige omgeving laten spelen en leren, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Dat is het doel van Piramide. Daarom is Piramide óók heel geschikt voor kinderen die door gastouders worden opgevangen. Het actief stimuleren van de ontwikkeling van jonge kinderen staat voorop.

Piramide geeft een krachtige steun om op een stimulerende en interactieve manier om te gaan met een groep kinderen. Piramide voor gastouders is voor alle kinderen van 0 tot 4 jaar.

Sluit aan bij het pedagogisch kader voor gastouders!
Piramide voor gastouders is een compleet pakket met stimulerende activiteiten en een uitnodigende praatplaten. Het is op verzoek van en in samenwerking met gastouders en organisaties ontwikkeld en sluit aan bij het pedagogisch kader voor gastouders. Met Piramide voor gastouders bied je kinderen een plezierige omgeving. Hierbij staan spelen, ontdekken, ontwikkelen en groeien centraal. 

Compleet pakket voor gastouders

Het pakket draagt u ideeën aan om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren. De activiteiten in de map worden helder beschreven en kun je gemakkelijk thuis uitvoeren. Ze passen steeds bij een van de twaalf Piramide thema’s, zoals feest, herfst, verkeer en kleding. Het pakket bestaat uit:

  • de map Piramide voor gastouders
  • een boek vol praatplaten


Training

Om het optimale uit de producten te halen, bieden wij een (training Piramide voor gastouders) aan.

Bestellen

Het complete pakket Piramide voor gastouders bedraagt € 225,00 exclusief btw. Om het te bestellen, stuur een e-mail naar info@piramidemethode.nl met daarin de volgende gegevens:

  • Uw naam en adresgegevens
  • Uw registratienummer van het Landelijk Register Kinderopvang en Peuteropvang (LRKP)
  • Het aantal pakketten dat je wilt bestellen

 

Kosten pakket aftrekbaar

De kosten van het pakket kunt u opvoeren als zakelijke kosten op uw belastingaangifte. Voor meer informatie hierover neem je contact op met de belastingdienst.

Let op!
 Je kunt Piramide voor gastouders alleen bestellen als u staat ingeschreven in het LRKP.

Meer informatie


Wil je meer informatie? Klik dan hiernaast op één van de onderwerpen.

Extra informatie