Voor gemeenten

Speelt binnen jouw gemeente de vraag hoe je het best kunt inspelen op de kwaliteit van VVE? Sta je voor de keuze met welk VVE -programma je gaat werken? Of werk je met Piramide, maar zijn er vragen over bijscholing? Wij helpen je graag hierbij. Hieronder bieden we je de mogelijkheden.

Advies implementatie Piramide – mogelijkheid 1

Ben je in gesprek met peuteropvang, kinderdagverblijven en basisscholen over de invoering van een VVE-programma en wil je meer informatie of een presentatie over Piramide? Onze educatief adviseur maakt graag een afspraak met jou!

Scholingsaanbod Piramide – mogelijkheid 2

Werken in jouw gemeente peuteropvang, de kinderdagverblijven en basisscholen met Piramide? Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken hoe wij (bij)scholing binnen de gemeente kunnen aanbieden.

Vier VVE – mogelijkheid 3

VierVVE is een samenwerking tussen de vier organisaties die de vier meest gebruikte VVE -aanpakken ontwikkelen. Zij bieden een basistraining. Voor jouw gemeente is dit interessant als er gewerkt wordt met verschillende VVE programma’s en als je toch ervoor wilt zorgen dat de basiskwaliteit op alle locaties gelijk is.

Extra informatie