Met dit certificaat ben je VVE-gecertificeerd in het werken met Piramide. Achterstanden bij jonge kinderen inlopen of voorkomen? Met het VVE-programma Piramide leg je een stevige basis voor hun toekomst.

Inhoud:

Piramide geeft kinderen van 0 tot 7 jaar de kans zich optimaal te ontwikkelen in alle ontwikkelingsgebieden – waaronder taal, sociaal-emotionele vaardigheden, rekenen, denken en creativiteit. Daarmee leg je een stevige basis voor de toekomst van ieder kind in je groep. Piramide is een veelgebruikt VVE-programma (Voor en Vroegschoolse Educatie), gericht op het voorkomen en inlopen van achterstanden bij jonge kinderen. Om het Piramide-certificaat te behalen volg je de Piramidetraining, die uit twee modules van 12 dagdelen en een jaarlijkse verdiepingsbijeenkomst bestaat.

Programma:

Module 1: Deze training van 12 dagdelen + 10 uur individuele coaching leidt tot VVE-certificering op het niveau: basis vakbekwaam. Module 2: Deze training van 12 dagdelen + 10 uur individuele coaching leidt tot VVE-certificering op het niveau: vakbekwaam. Na het behalen van het Piramide-certificaat ben je bevoegd om Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) met Piramide aan te bieden.

Extra informatie:

  • Niveau: basistraining
  • Soort training: verdieping
  • Duur per module: 12 dagdelen + 10 individuele coaching, inclusief jaarlijkse verdiepingsbijeenkomst
  • Kijk in het trainersoverzicht voor een trainer of organisatie bij jou in de buurt. Neem contact op en leg je vraag voor; een trainer bepaalt zelf de prijs per deelnemer of trainingsgroep en maakt afspraken op maat.