Professionalisering en trainingen

Vind je het ook belangrijk om te worden geïnspireerd, te blijven leren en te groeien in het werken met Piramide? Bekijk hier onder al onze trainingen en ontdek wat het beste bij je past.

Naar trainingen

Piramide training
Piramide trainingsdag

Piramide neemt veel werk uit handen.

Of je nu leiding geeft aan een basisschool of een kinderopvangorganisatie, je wil dat je medewerkers zo goed mogelijk hun werk kunnen doen. Dat betekent dat je oplossingen die het werken voor de klas of op de groep makkelijker maken, graag ondersteunt. Piramide is zo’n oplossing.

Dit educatieve programma voor kinderen van 0 tot 7 jaar is wetenschappelijk onderbouwd en voldoet aan alle kerndoelen die het ministerie van Onderwijs voorschrijft. Bovendien beweegt Piramide mee met nieuwe inzichten van het SLO die tot aanpassingen van het leerplan kunnen leiden. Je medewerkers kunnen dus zorgeloos met Piramide aan de slag. En omdat zij minder hoeven te regelen rond een activiteit – alles is immers al voorbereid en uitgewerkt – hebben ze ruimte om zich, bijvoorbeeld, met hun eigen ontwikkeling, bezig te houden.

 

Ik wil trainer worden

Aanbod trainingen

Trainingen voor Piramide Trainers

Interesse in de Piramidemethode?

Neem contact met ons op en een van onze accountmanagers komt zo snel mogelijk bij je terug!

Persoonlijke informatie

Ik heb interesse in